Det finns många olika sätt att människor kan investera sina pengar i hästar. I den här artikeln kommer jag att diskutera de tre bästa sätten. En investeringsstrategi är hästkapplöpning, det är ett stabilt system och fungerar för mig. Om du inte är säker på vilken typ av investering du behöver, prata med någon som är erfaren och du kan få deras råd och åsikter. Vissa människor kan även ge dig råd om huruvida detta system kommer att fungera för dig och vad de bästa ställena att sätta dina pengar är.

En investeringsstrategi som är populär bland många människor är att sätta en satsning på varje lopp. Detta är ett mycket enkelt sätt att öka din satsning inkomst, och det finns gott om bra böcker tillgängliga som erbjuder denna typ av tjänst. Det finns vanligtvis inget fastställt antal lopp att satsa på. Du kan välja att satsa på varje enskilt lopp under året, eller kanske bara på de största tävlingarna. Om du inte är säker på vad du ska lägga dina pengar på, börja med att satsa på en eller två hästar, men om du vill öka din inkomst kan du öka dina insatser tills du är bekväm. Det är alltid en bra idé att titta noga på hästarna när man väljer en vinnare. Jag har upptäckt att de flesta hästar som vinner pengar på denna nivå sannolikt inte kommer att vinna i framtiden.

Strategier inför varje lopp

En annan bra investeringsstrategi är att placera satsningar i form av en spridning. Detta innebär att du satsar lika mycket som en vinst i stället för att förlora den. Du måste se till att de hästar du satsar på är i god form. En bra metod är att placera en satsning som är lika med två procent av oddsen för den häst du satsar på, vilket motsvarar en poäng för varje 400-tal satsningar på hästen. Du kan också satsa på hästarna du ser i hagen. Detta är inte ett bra sätt att öka din inkomst, eftersom pengarna inte kommer att komma in på ditt konto tills det har samlats in. Så om hästarna går bra, kan de bara gå på att vinna fler lopp i framtiden. Men om hästarna inte fungerar bra kan du få dina pengar tillbaka från dem. Till exempel, om en häst vinner på ett lopp, kan det sedan sluta tvåa vid nästa och tredje i nästa.

Så länge du håller dig med hästar som du har råd att lägga dina pengar på bör du ha en mycket framgångsrik spelkarriär. Kom bara ihåg att det är viktigt att ta hand om hästarna du satsat på. Ta inte risker med de dyrare hästarna, men om du känner att du har en bra häst du har råd att förlora på, gör det. Det finns gott om bra hästkapplöpning böcker där ute som är tillförlitliga och pålitliga och ger dig tillförlitlig information om vad som händer och vad du kan göra för att öka dina chanser att vinna.

Satsa pengar på hästkapplöpning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *